دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • تاریخ انتشار : 1397/12/11 - 12:47
  • تعداد بازدید : 602
  • تعداد بازدیدکننده : 39
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZVe9

اولین همایش "پیکرهای آموزگار" در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

اولین همایش "پیکرهای آموزگار" در دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور جمعی از مسئولین شهرستان و دانشگاه روز دوشنبه مورخ 6/12/97 در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد...




اولین همایش "پیکرهای آموزگار" در دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور جمعی از مسئولین شهرستان و دانشگاه روز دوشنبه مورخ 6/12/97 در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، سرپرست دانشکده پزشکی در این مراسم گفت: پیکر هایی که برای آموزش به گروه آموزشی علوم تشریح دانشگاهها اهدا می شوند به مثابه  آموزگارانی هستند که در جهت تشخیص و درمان بیماری و نجات جان بیماران تاثیر بسزایی دارند.



دکتر سید امیرحسن متینی با تاکید بر اینکه مهارت در شناخت تک تک عناصر آناتومی و مجاورت های آن در هیچ کتاب ، کلاس و آموزش های به روز شده ی الکترونیکی حتی در دنیای پیشرفته امروز نتوانسته است جایگزین  تجربه، مشاهده عینی و نمایش واقعیت آن چیزی باشند که پزشکان و جراحان جامعه، قرار است حین جراحی با آن روبرو شوند، اظهار داشت: در صورتیکه آموزش وکسب تجربه بر روی پیکر های موجود در سالن های تشریح دانشگاه های علوم پزشکی کشور انجام نشود ، این تجربه در دنیای زنده و حین عمل جراحی بدست خواهد آمد و به ناچار بهای این تجربه تلخ را بیماران امیدوار به دستان پزشکانی خواهند پرداخت که امید به درمان دارند.



عضو هئیت علمی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این همایش ضمن اشاره به اهمیت تشریح و آموزش مبتنی بر کاداور در یادگیری آناتومی ،به بیان ضرورت های آموزش از این طریق پرداخت.



دکتر غلامرضا حسن زاده روش های مؤثرتر آموزش  به ترتیب اولویت را  تشریح جسد و آموزش بر روی جسد،  استفاده از مدل های آناتومی ،  استفاده از فیلم ها و نرم افزارهای آموزشی، آموزش آناتومی سطحی بر روی بیمارنما، همکلاسی و یا جسد، آموزش آناتومی رادیولوژیک و آناتومی مقاطع بدن،  عنوان کرد.



وی،  ثبت مشخصات اهدا کننده ی جسد، ثبت نکات اساسی در تشریح هر یک از بخش های جسد، ارائه ی پیشنهادها، توصیه ها و واکنش دانشجویان براساس اصول مسئولیت پذیری، پاسخگویی، درستکاری، احترام و برقراری ارتباط موثر، برگزاری جلسات یادبود برای اهداکنندگان جسد، برقراری ارتباط موثر با خانواده های اهداکنندگان جسد را از فعالیت های ضروری در فرایند اهدا پیکر برشمرد.



این گزارش حاکیست: در ادامه فیلم مستند " این یک جسد نیست" به کارگردانی غلامرضا حیدری، اکران شد.



گفتنی است: این فیلم که   کسب جایزه ویژه هئیت داوران در اولین جشنواره فیلم سلامت، کسب جایزه بهترین کارگردانی در جشنواره مهر سلامت، کسب جایزه بهترین تحقیق و پژوهش در جشنواره سما و ... را در کارنامه خود دارد  به  فرهنگساری اهدای پیکر می پردازد.












  • گروه خبری : اخبار دانشکده
  • کد خبر : 12821
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو
تنظیمات قالب