امروز : 29 اردیبهشت 1403
EN
دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • تاریخ انتشار : 1398/02/02 - 09:24
  • تعداد بازدید : 579
  • تعداد بازدیدکننده : 67
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZLf9

دفاع از پایان نامه دکترای تخصصی جراحی عمومی

دفاع از پایان نامه خانم دکتر ندا خلیلی...




نام و نام خانوادگی:   ندا خلیلی



عنوان پایان نامه:  مقایسه پیامد آسیب های قفسه سینه در  بیماران ترومای غیر نافذ شدید قبل و بعد از اجرای الگوریتم تشخیصی-درمانی در اورژانس بیمارستان شهید بهشتی کاشان



اساتید راهنما و مشاور:



خانم دکتر نوشین سادات موسوی، آقای دکتر عبدالحسین داوودآبادی ، آقای دکتر حمیدرضا طالاری



مکان و زمان ارائه پایان نامه:    روز چهارشنبه چهارم اردیبهشت ماه سال 98 دانشکده پزشکی، سالن طبیب



چکیده پایان نامه:



سابقه و هدف: انجام سی تی اسکن در بیماران ترومای بلانت قفسه سینه می تواند اطلاعات اضافه تری نسبت به گرافی ساده بدهد که البته در مواردی منجر به مداخلات اضافی همچون تعبیه چست تیوب در پنوموتوراکس و هموتوراکس مخفی شده است. هدف از این مطالعه طراحی یک الگوریتم تشخیصی- درمانی در این خصوص و بررسی تاثیر اجرای آن در اورژانس بیمارستان شهید بهشتی کاشان می باشد.



مواد و روش ها:از میان بیماران با ترومای بلانت شدید 323 بیمار دچار ترومای قفسه سینه وارد مطالعه شدند که معیارهای ورود سن بالای 18 سال و همودینامیک پایدار در بدو ورود و معیار خروج مرگ بیماران قبل از اقدامات تشخیصی بود. اطلاعات بیماران در دو گروه قبل و بعد از اجرای الگوریتم در سالهای 96 و 97 با مرور پرونده های بایگانی در چک لیست مربوطه وارد شد. متغیرهایی همچون طول مدت بستری در بیمارستان، اورژانس و آی سیو؛ عوارض تنفسی و مرگ و میر؛ روزهای ونتیلاسیون؛ تعداد موارد سی تی اسکن و تعداد موارد چست تیوب بعنوان پیامد بیماران بررسی شدند.



یافته ها: در مقایسه دو گروه، طول مدت بستری و تعداد سی تی اسکن قفسه سینه در گروه بعد از اجرای الگوریتم کاهش معنی داری یافت. ( سطح معنی داری به ترتیب: 036/0 و 001/0). از میان 145 بیمار با پنوموتوراکس یا هموتوراکس مخفی 40 بیمار بدون تعبیه چست تیوب تحت نظر قرار گرفتند. 11 مورد از پنوموتوراکس های مخفی تحت ونتیلاسیون مکانیکی بدون چست تیوب قرار گرفت. 



نتیجه گیری: اجرای الگوریتم معرفی شده می تواند منجر به کاهش طول مدت بستری و کاهش انجام سی تی اسکن و در نتیجه کاهش هزینه های بیمارستانی شود.



واژگان کلیدی 



ترومای غیر نافذ شدید، الگوریتم تشخیصی درمانی



 




  • گروه خبری : دفاع پایان نامه
  • کد خبر : 12869
کلمات کلیدی

تصاویر

http://medicine.kaums.ac.ir//UploadedFiles/NEWS/defae9.jpg
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو
تنظیمات قالب