• تاریخ انتشار : 1401/08/22 - 12:24
  • /Z43a

کارگاههای آموزشی ویژه دستیارن جدید الورورد برگزار شد

کارگاههای آموزشی ویژه دستیاران جدیدالورود سال1401 از تاریخ 10 لغایت 16 مهر ماه 1401 در سالن دکتر قریب دانشکده پزشکی برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، معاون آموزشی علوم بالینی دانشکده پزشکی اظهار داشت: کارگاههای RAT(رزیدنت بعنوان معلم) با همکاری واحد رشد و بالندگی دانشگاه(EDC)، مستندسازی پرونده پزشکی با همکاری  گروه فناروی اطلاعات سلامت دانشکده پیراپزشکی و  احیا و CPR با همکاری مرکز مهارتهای بالینی  و مساعدت اعضای هیات علمی دانشگاه طی یک هفته برای دستیاران جدیدالورود سال 1401 برگزار گردید.

دکتر منصوره مومن هروی  با بیان اینکه این کارگاهها هر سال برای دستیاران جدیدالورد با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه، معاونت آموزشی بیمارستان بهشتی  برگزار می شود از زحمات کلیه اعضا هیات علمی وکارشناسان واحدهای مذکور تشکر و قدردانی نمود.

• گروه خبری : کارگاه‌ها