• تاریخ انتشار : 1401/01/22 - 11:47
  • /Z51a

نشست مشاور مالی و اداری رئیس دانشگاه با مدیر بین الملل دانشکده

نشست مشاور مالی و اداری رئیس دانشگاه با مدیر بین الملل دانشکده پزشکی روز چهارشنبه مورخ 1401/01/17 در دفتر مشاور مالی و اداری رئیس دانشگاه برگزار گردید...

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در این نشست که معاون اجرائی دانشکده پزشکی، سرپرست امور مالی دانشگاه، مدیر برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه، مسئول امور مالی دانشکده پزشکی، کارشناس بودجه هزینه ایی و کارشناس دفتر بین الملل دانشکده پزشکی حضور داشتند در خصوص نیاز به خوابگاه ویژه دانشجویان بین الملل، تجهیز خوابگاههای بین الملل ، شفاف سازی فرایند دریافت شهریه از مهمترین بحث و تبادل نظر شد.