• تاریخ انتشار : 1400/03/22 - 15:28
  • /ZFua

مصاحبه علمی متقاضیان هفدهمین فراخوان جذب هیات علمی برگزار شد

مصاحبه و ارزیابی صلاحیت علمی متقاضیان هفدهمین فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در اردیبهشت و خرداد ماه سالجاری در دانشکده پزشکی برگزار گردید...

مدیر دفتر توسعه آموزش پزشکی دانشکده پزشکی با اشاره به برگزاری فراخوان جذب هیئت علمی در 5 رشته علوم تشریح، سیاستگذاری سلامت، بیماری های عفونی، باکتری شناسی پزشکی و بیوشیمی بالینی اظهار داشت: صلاحیت علمی تعداد 25 نفر از متقاضیان جذب در 4 کارگروه جداگانه بررسی شد.

دکتر الهه میانه ساز تصریح کرد: پس از بررسی رزومه و فعالیت های آموزشی متقاضیان در کارگروه مربوطه، ارزیابی نحوه تدریس، فعالیت های پژوهشی و تسلط به زبان انگلیسی در جلسات مصاحبه حضوری انجام شد.