• تاریخ انتشار : 1400/08/17 - 13:03
  • /Zbwa

مصاحبه علمی متقاضیان هجدهمین فراخوان جذب هیات علمی در دانشکده پزشکی شروع شد

برگزاری مصاحبه و ارزیابی صلاحیت علمی متقاضیان هجدهمین فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در آبان ماه سالجاری در دانشکده پزشکی شروع شد....

مدیر دفتر توسعه آموزش پزشکی دانشکده پزشکی با اشاره به برگزاری فراخوان جذب هیئت علمی در 10 رشته مطالعات اعتیاد، فیزیولوژی، تغذیه، سیاستگذاری سلامت، بیماری های عفونی، بیماری های مغز و اعصاب، گوش و حلق و بینی، چشم پزشکی، روانپزشکی، جراحی مغز و اعصاب، تصریح کرد: پس از بررسی رزومه و فعالیت های آموزشی متقاضیان در کارگروه مربوطه، ارزیابی نحوه تدریس، فعالیت های پژوهشی و تسلط به زبان انگلیسی در جلسات مصاحبه حضوری انجام می گردد.