• تاریخ انتشار : 1399/12/06 - 16:17
  • /Zfta

مراسم تکریم معاون ادارای مالی و معارفه معاون اجرایی دانشکده پزشکی برگزار شد

مراسم تکریم معاون ادارای مالی و معارفه معاون اجرایی دانشکده پزشکی با حضور معاون آموزشی دانشگاه، رییس و معاونین دانشکده پزشکی و جمعی از مدیران و مسئولین دانشگاه و دانشکده پزشکی روز چهارشنبه مورخ 6/12/99 در آمفی تئاتر سینا دانشکده پزشکی برگزار شد...

مراسم تکریم معاون ادارای مالی و معارفه معاون اجرایی دانشکده پزشکی با حضور معاون آموزشی دانشگاه، رییس و معاونین دانشکده پزشکی  و جمعی از مدیران و مسئولین دانشگاه و دانشکده پزشکی روز چهارشنبه مورخ 99/12/6 در آمفی تئاتر سینا دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، رئیس دانشکده پزشکی در این مراسم ،  ضمن تبریک ولادت حضرت علی (ع) از زحمات چندین ساله دکتر مجید حسن زاده و  مدیریت هوشمندانه و عالی وی در حوزه اداری مالی دانشکده پزشکی  تقدیر نمود.

دکتر اسماعیل فخاریان از قبول زحمت آقای محمد صباحی به عنوان معاون اجرایی دانشکده پزشکی تشکر نمود و ابراز امیدواری کرد: شاهد پیشرفت های بیش از پیش دانشکده پزشکی در تمامی حیطه های آموزشی و پژوهشی باشیم.

دکتر عباس تقوی اردکانی معاون آموزشی دانشگاه نیز در این مراسم  از خدمات صادقانه دکتر مجید حسن زاده  و همکاری دلسوزانه وی با معاونت آموزشی تقدیر  کرد و  برای آقای محمد صباحی در سمت معاون اجرایی دانشکده آرزوی موفقیت روز افزون نمود.

دکتر محمدرضا شریف، دکتر عباس ارج، حجت الاسلام حبیب اله یوسفی نیز در این مراسم اشاره به پیشرفت های دانشکده بواسطه زحمات چندین ساله دکتر حسن زاده از ایشان تشکر و در ادامه راه زندگی برایشان آرزوی موفقیت نموده و ابراز امیدواری کردند که  پس از پایان تحصیلاتشان  شاهد حضور دکتر حسن زاده در دانشکده و قبول زحمت درحیطه های مختلف باشیم.

دکتر  مجید حسن زاده ضمن ارائه گزارشی مختصر در خصوص فعالیت های انجام شده در حیطه های مختلف دانشکده پزشکی از پشتیبانی روسا و همکاری صمیمانه کلیه کارکنان دانشکده در به ثمر رساندن اهداف دانشکده پزشکی تشکر کرد.

محمد صباحی  ضمن تشکر از حسن نیت رئیس دانشکده ، به دکتر مجید حسن زاده به دلیل مدیریت موفقی که در این  چندین سال داشته اند تشکر کرد.

لازم به ذکر است ابلاغ معاون اجرایی دانشکده توسط دکتر اسماعیل فخاریان  به دکتر محمد صباحی معاون اجرایی دانشکده تقدیم شد.

گفتنی است: در پایان با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از زحمات دکتر مجید حسن زاده  معاون اداری مالی سابق دانشکده تجلیل شد.