• تاریخ انتشار : 1401/07/20 - 16:00
  • /ZP2a

جلسه دانشجویان جدید الورود دکترای تخصصی علوم سلولی کاربردی برگزار شد.

جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود 1402-1401 دکترای تخصصی علوم سلولی کاربردی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور معاون آموزشی تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی، مدیر و اعضای گروه علوم سلولی کاربردی و دانشجویان این رشته روز دوشنبه مورخ 1401/07/18 در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار گردید...

جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود 1402-1401 دکترای تخصصی علوم سلولی کاربردی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور معاون آموزشی تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی، مدیر و اعضای گروه علوم سلولی کاربردی و دانشجویان این رشته روز دوشنبه مورخ 1401/07/18 در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در این نشست دکتر محمد علی اطلسی معاون آموزشی دانشکده ضمن تبریک به دانشجویان جدیدالورود، مطالبی را در خصوص امکانات آموزشی دانشکده بیان نمود.

مدیر گروه علوم سلولی کاربردی ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به دانشجویان اظهار داشت: گروه علوم سلولی کاربردی دانشگاه علوم پزشکی کاشان همزمان با دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1391تأسیس و موفق به جذب دانشجو در مقطع دکترای تخصصی شد.

دکتر طاهره مازوچی  از اینکه پس از یک وقفه چند ساله، در دوره جدید، با توجه به امکانات و اعضای هیات علمی تخصصی، گروه توانسته است با موافقت بورد تخصصی مربوطه سومین و اکنون چهارمین دوره دانشجوی این رشته مقطع را پذیرش نماید ابراز خرسندی نمود.

دکتر علیرضا رجب زاده، معاون آموزشی گروه، قوانین، مقررات و ضوابط آموزشی و پژوهشی دوره دکترای تخصصی را برای دانشجویان تشریح کرد.

درپایان اعضای هیئت علمی و دانشجویان به معرفی و بیان انتظارات و اهداف خود پرداختند .