• تاریخ انتشار : 1397/12/15 - 11:13
  • /Z8f9

جشن ملل دانشگاه علوم پزشکی کاشان آغاز به کار کرد

جشن ملل دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور معاون آموزشی دانشگاه، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، سرپرست نهاد رهبری، معاون مالی و اداری دانشکده پزشکی، جمعی از مدیران دانشگاه، اساتید هیئت علمی ،کارکنان و دانشجویان روز سه شنبه مورخ 14/12/97 در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پزشکی آغاز به کار کرد...

جشن ملل دانشگاه علوم پزشکی کاشان  با حضور معاون آموزشی دانشگاه، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، سرپرست نهاد رهبری، معاون مالی و اداری دانشکده  پزشکی، جمعی از مدیران دانشگاه، اساتید هیئت علمی ،کارکنان و دانشجویان روز سه شنبه مورخ 14/12/97 در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پزشکی آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، معاون آموزشی دانشگاه در  مراسم افتتاحیه جشن بین الملل ضمن خیر مقدم و تقدیر از مدیر امور بین الملل معاونت آموزشی، دکتر غزاله مشکدانیان، استفاده از ظرفیت‌های موجود برای ارتقای بین‌المللی سازی دانشگاه، تعامل سازنده و مؤثر در عرصه بین‌الملل و ایجاد روابط بیشتر با کشورهای  مختلف دنیا را از مهمترین اهداف بین المللی سازی دانشگاه برشمرد.

دکتر عباس تقوی اردکانی ضمن تشکر از برگزاری این جشن،  برگزاری  این مراسم را گامی مثبت در راستای  رسیدن به اهداف مذکور بیان نمود و ابراز امیدواری کرد: در سال آینده تنوع وتعداد این جشن‌ها با مشارکت بیشتر دانشجویان ملل افزایش یابد.

مدیر بین‌الملل معاونت آموزشی دانشگاه با بیان اینکه این واحد دو سال است که فعالیت‌های خود را آغاز کرده است، گفت: ما برانیم تا دانشجویان بیشتری را از کشورهای مختلف جذب کنیم.

دکتر غزاله مشکدانیان ابراز امیدواری کرد چنین برنامه‌هایی که با حضور دانشجویان کشورهای خارجی برگزار می‌شود فرصتی برای آشنایی بیشتر با فرهنگ های ملل مختلف ایجاد کرده و منجر به ارتقاء تعاملات بیشتر دانشجویان گردد.

این گزارش حاکیست: نمایشگاه ملل شامل غرفه هایی با تمرکز بر معرفی فرهنگها، غذاهای سنتی، صنایع دستی، اقوام شناسی، معرفی هنرهای  تجسمی کشورهای  و نیز نواختن موسیقی سنتی کشور افغانستان از دیگر برنامه های این مراسم بود.

گفتنی است: اولین مراسم جشن بین‌الملل دانشگاه که باحضور دانشجویان ملل دانشگاه علوم پزشکی کاشان از کشورهای افغانستان، عراق، تاجیکستان، سوریه و بنگلادش  و به میزبانی  کشور افغانستان  برگزار شد به مدت دو روز ادامه دارد.