• تاریخ انتشار : 1399/10/08 - 11:54
  • /ZSra

کارگاه برخورد با اپیدمی ویژه کارورزان پزشکی اجتماعی برگزار شد

کارگاه برخورد با اپیدمی ویژه کارورزان پزشکی اجتماعی روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۸ در دانشکده پزشکی برگزار شد...

مدیرگروه پزشکی اجتماعی با اعلام این خبر اظهار داشت: در این کارگاه دانشجویان ضمن یادگیری اصول برخورد با یک اپیدمی یا حمله بیوتروریسمی آموزش های عملی در مدیریت تیم کنترل و همچنین مدیریت تیم تحقیق بر طغیان را آموزش می بینند.

دکتر مجتبی صحت افزود: پزشک به عنوان مسئول تیم سلامت در هر سطح مدیریتی لازم است توانایی شناسایی و برخورد سریع و مناسب با گسترش بیش از حد انتظار موارد بیماری (بیماری های عفونی و یا حتی غیر عفونی) را داشته باشد که در گروه پزشکی اجتماعی تلاش می گردد این مهم محقق گردد.

گفتنی است این کارگاه هر ماه توسط گروه پزشکی اجتماعی ویژه دانشجویان پزشکی مقطع کارورزی برگزار می گردد.