• تاریخ انتشار : 1396/06/01 - 12:32
  • /Z7N9

پیام سرپرست دانشکده پزشکی به مناسبت فرارسیدن روز پزشک و داروساز

سرپرست دانشکده پزشکی، با صدور پیامی روز پزشک و دارو ساز را به جامعه پزشکی تبریک گفت...

سرپرست دانشکده پزشکی ، با صدور پیامی روز پزشک  و دارو ساز را به جامعه پزشکی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر عباس تقوی اردکانی، با صدور پیامی روز پزشک و دارو ساز را به جامعه پزشکی، اساتید، اعضای هیات علمی، پزشکان و داروسازان شاغل در دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم»

یکم شهریور ماه، زاد روز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته و نامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا به عنوان روز پزشک و پنجم شهریور به مناسبت میلاد محمد زکریای رازی پزشک، فیلسوف و شیمی دان ایرانی به عنوان روز داروساز نامگذاری شده است.

پزشکان ضامن سلامت جامعه ، امنیـت روحی بیماران و فرشتگان نجاتی هستند که درد جسم را با روح بلندشان در سایه لطف الهی التیام می بخشند.

همانانی که طبابت را با حکمت و اخلاق در آمیخته و با دم مسیحیائی خویش، درد و رنج را از جسم و روان دردمندان زدوده و شوق امید را در کالبد جسم و روح زندگی آنان می دمند.

نماد برجسته و الگوی بارز چنین حکیمان و عالمان فرزانه در تاریخ پر فروغ این سرزمین، طبیب نامور و نابغه بزرگ ایرانی، شیخ الرئیس ابوعلی سینا است که بدلیل ارتباطش با خدا و مکتب وحی، نور حکمت الهی در دل او درخشید و به حکیم الهی تبدیل شد.

اینجانب نیز به نوبه خود فرارسیدن اول شهریور ماه روز پزشک و پنجم شهریور روز دارو ساز، را به همه پزشکان و داروسازان عزیز بویژه همکاران تلاشگر در دانشگاه علوم پزشکی کاشان  تبریک عرض می نمایم.