• تاریخ انتشار : 1396/12/29 - 20:34
  • /Zm89

پیام تبریک سرپرست دانشکده پزشکی به مناسبت فرا رسیدن سال نو

سرپرست دانشکده پزشکی در پیامی فرا رسیدن سال نو را به تمامی دانشگاهیان تبریک گفت....

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، متن پیام تبریک دکتر عباس تقوی اردکانی به این شرح است:

باسمه تعالی

یا مقلب القلوب و الابصار  یا مدبر اللیل و النهار  یا محول الحول و الاحوال   حول حالنا الی احسن الحال

در آستانه سال نو به استقبال بهار می رویم و تحوّل طبیعت را با تحوّل در قلب و جانمان آغاز می نماییم و در این هنگامه برای تعجیل در ظهور امام عصر ( ارواحنا له الفداء ) دست دعا به سوی آستان حضرت دوست بر می داریم.

اینجانب  فرارسیدن سال جدید را تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال برای تمام ایرانیان و جامعه دانشگاهی کشور سالی سرشار از شادکامی و تندرستی آرزو می نمایم.

همچنین لازم می دانم از تمام اساتید بزرگوار ، دانشجویان عزیز و کارکنان گرانقدر دانشگاه علوم پزشکی کاشان که در سال "اقتصاد مقاومتی اقتصاد و عمل"با تلاش دو چندان و اهتمامی وافر در جهت نیل به اهداف دانشگاه و توسعه علمی کشور گام برداشتند تشکر و قدردانی نمایم.

امید است در سال 1397 با تلاش و همت دانشگاهیان شاهد افتخارات بیشتری در عرصه های علمی و فنآوری برای کشور عزیزمان باشیم.