• تاریخ انتشار : 1399/12/27 - 15:47
  • /ZGta

پیام تبریک رییس دانشکده پزشکی به مناسبت عید نوروز و بهار طبیعت

رییس دانشکده پزشکی با صدور پیامی فرارسیدن عید نوروز و بهار طبیعت را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت...

متن پیام دکتر اسماعیل فخاریان به شرح زیر است:

سر خوش آن عیدی که آن بانی نور، از کنار کعبه بنماید ظهور        قلبها را مهر هم عهدی زند از حرم بانگ انا المهدی زدند

سال 1400 به مانند یک افسانه  است و سالی که شروع یک قرن است و کمتر کسی توفیق این را خواهد داشت که پایان یک قرن و شروع یک قرن دیگر را جشن بگیرد.  از سال گذشته تا کنون  که شیوع بیماری کرونا ویروس، زندگی همه ما را تحت تاثیر خود قرار داد، مدافعان سلامت بودند که با ایثار، از خودگذشتگی و با شجاعت تمام در صف مقدم مبارزه با کرونا قرار گرفتند و خود را وقف خدمت به مردم نمودند که جای بسی قدردانی دارد. گذشته را با موفقیت های بسیار و تجربه های تلخ و شیرین آن، به تاریخ می سپاریم و برای آینده ای روشن که می باید آن را بسازیم و در تحقق آن بکوشیم با همت و همدلی و ایمان عمیق به فرداهایی روشن تر رهسپار می شویم.

اینجانب  ضمن تقدیر مجدد از زحمات یکایک شما عزیزان، اعیاد شعبانیه و فرارسیدن نوروز 1400 را به اساتید، اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان ارجمند تبریک گفته و از ایزد منان تندرستی و بهکامی شما گرامیان را خواستارم.