• تاریخ انتشار : 1399/12/12 - 14:36
  • /Zpta

وبینار هماهنگی اجرای دور دوم اعتبار بخشی پزشکی عمومی برگزار شد

وبینار هماهنگی اجرای دور دوم اعتبار بخشی پزشکی عمومی دانشکده پزشکی با حضور رییس دانشکده پزشکی، معاون پزشکی عمومی، معاون آموزشی علوم پایه، معاون اجرایی، دبیر کمیته اعتبار بخشی دوره پزشکی عمومی روز یکشنبه مورخ 99/12/10 در دفتر ریاست دانشکده پزشکی برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، رییس دانشکده پزشکی هدف از برگزاری این وبینار را انجام هماهنگی های لازم در خصوص اجرای دور دوم اعتبار بخشی دوره پزشکی عمومی عنوان کرد.

دکتر اسماعیل فخاریان  اظهار داشت: با توجه به لزوم حفظ و ارتقای کیفیت دوره آموزشی دکتری پزشکی عمومی از طریق انجام اعتبار بخشی مبتنی بر استانداردهای ملی دوره و در راستای بین المللی سازی آموزش پزشکی عمومی کشور، دور دوم اعتبار بخشی دوره پزشکی عمومی در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در دستور کار است.