• تاریخ انتشار : 1399/06/25 - 14:00
  • /ZWpa

وبینار مشترک مدیران بین الملل کلان منطقه 7 برگزار شد

وبینار مشترک مدیران بین الملل کلان منطقه 7، با حضور مدیران بین الملل دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان، یزد، شهرکرد و کاشان در روز دوشنبه مورخ 6/24/ 99 در سالن یلدای ساختمان دکتر فرقانی برگزار گردید...

وبینار مشترک مدیران بین الملل کلان منطقه 7، با  حضور مدیران بین الملل دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان، یزد، شهرکرد و کاشان در روز دوشنبه مورخ 6/24/ 99 در سالن یلدای ساختمان دکتر فرقانی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در ابتدای این جلسه، دکتر میر محمد صادقی مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به بیان گزارشی از مهمترین اقدامات انجام شده و موضوعات مهم بین المللی انجام  شده در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ماه گذشته پرداخت.

دکتر غزاله مشکدانیان مدیر بین الملل دانشگاه ضمن عرض تشکر از برگزاری این جلسه در خصوص انجام همکاری های مشترک با دانشگاههای خارجی وهمچنین استفاده از پتانسیل های اعضای هیات علمی الحاقی به بحث و تبادل نظرات پرداختند.

در پایان دانشگاههای علوم پزشکی شهرکرد و یزد نیز به ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در حیطه بین الملل پرداختند.

• گروه خبری : اخبار امور بین الملل