• تاریخ انتشار : 1401/06/01 - 11:52
  • /Zn2a

نشست مسئولین معاونت بهداشتی و مسئولین دانشکده پزشکی برگزار شد

در راستای پیشبرد اهداف آموزشی گروه پزشکی اجتماعی و در جهت ارتقاء عرصه های آموزشی مقاطع کارآموزی و کارورزی جلسه ای با حضور سرپرست و معاون اجرایی دانشکده پزشکی، مدیر و اعضای گروه پزشکی اجتماعی و معاون بهداشتی دانشگاه، معاون فنی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان، مدیر مرکز آموزش بهورزی و کارشناس مسئول واحد گسترش مرکز بهداشت شهرستان روز دوشنبه مورخ 1401/5/24 در دفتر ریاست دانشکده پزشکی برگزار گردید...

در راستای پیشبرد اهداف آموزشی گروه پزشکی اجتماعی و در جهت ارتقاء عرصه های آموزشی مقاطع کارآموزی و کارورزی، جلسه ای با حضور سرپرست و معاون اجرایی دانشکده پزشکی، مدیر و اعضای گروه پزشکی اجتماعی و معاون بهداشتی دانشگاه، معاون فنی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان، مدیر مرکز آموزش بهورزی و کارشناس مسئول واحد گسترش مرکز بهداشت شهرستان روز دوشنبه مورخ 1401/5/24 در دفتر ریاست دانشکده پزشکی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر فرهاد مدنی سرپرست دانشکده پزشکی بر اهمیت توانمندسازی دانشجویان پزشکی در حوزه سلامت و پزشکی تاکید نمود.

دکتر مجتبی صحت، مدیر گروه پزشکی اجتماعی ضمن اشاره به سرفصل های مقاطع کارآموزی و کارورزی مطابق کوریکولوم آموزشی پزشکی عمومی، در خصوص تربیت پزشکان آگاه به مسائل مدیریت بهداشتی و نظام مراقبت های اولیه سلامت به طوریکه قادر باشند با دید جامعه نگر مدیریت ارائه خدمات بهداشتی کشور را در راستای اجرای مراقبت های عملی بهداشتی جهت تأمین، حفظ و ارتقاء سلامتی به عهده گیرند، مواردی را بیان کرد.

در ادامه در خصوص تعیین عرصه های آموزشی در حوزه سلامت و مراکز تحت پوشش معاونت بهداشتی به بحث و تبادل نظر شد.