• تاریخ انتشار : 1398/03/04 - 12:48
  • /Zvg9

نشست مدیر بین الملل معاونت آموزشی با معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه

نشست مشترک مدیر بین الملل معاونت آموزشی ، با معاونین آموزشی و تحقیقات و فناوری دانشگاه،معاون اداری مالی دانشکده پزشکی، مدیر بین الملل دانشکده پرستاری و مامایی، رئیس مرکز رشد و کارمندان حوزه معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد...

نشست مشترک مدیر بین الملل معاونت آموزشی ، با  معاونین آموزشی و تحقیقات و فناوری دانشگاه،معاون اداری مالی دانشکده پزشکی، مدیر بین الملل دانشکده پرستاری و مامایی، رئیس مرکز رشد و کارمندان حوزه معاونت تحقیقات  و فناوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی در این نشست که  روز چهارشنبه 01/03/98 در دفتر معاونت آموزشی برگزار گردید  در خصوص مواردی با محوریت تصمیم گیری و انجام برنامه ریزی های لازم جهت ساماندهی فرایندهای انجام شده در حوزه مدیریت بین الملل و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه  بحث و تبادل نظر شد.