• تاریخ انتشار : 1398/01/21 - 15:33
  • /Zzf9

نشست مدیر بین الملل دانشگاه علوم پزشکی با مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه کاشان روز سه شنبه 19/1/98 با هدف برگزاری کلاس های آموزشی زبان فارسی برای دانشجویان خارجی و انجام همکاری های مشترک در خصوص برگزاری کارگاههای آموزشی بین المللی در محل دفتر همکاری های بین المللی دانشگاه کاشان برگزار گردید...

نشست مدیر بین الملل دانشگاه علوم پزشکی با مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه کاشان روز سه شنبه 19/1/98  با هدف برگزاری کلاس های آموزشی زبان فارسی برای دانشجویان خارجی و انجام همکاری های مشترک در خصوص برگزاری کارگاههای آموزشی بین المللی در محل دفتر همکاری  های بین  المللی دانشگاه کاشان برگزار گردید.

در این نشست که دکتر مهدی دشت بزرگی مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه کاشان، دکتر غزاله مشکدانیان مدیر بین الملل معاونت آموزشی دانشگاه و دکتر مجید حسن زاده معاون مالی و اداری دانشکده علوم پزشکی حضور داشتند در خصوص انعقاد تفاهم نامه مشترک با دانشگاه کاشان، برگزاری دوره های آموزشی زبان فارسی توسط اساتید گروه زبان فارسی دانشگاه کاشان برای دانشجویان خارجی، برگزاری دوره های کوتاه مدت آموزشی- پژوهشی بین المللی توسط دانشگاه علوم پزشکی با همکاری دانشگاه کاشان و ... بحث و تبادل نظر شد.