• تاریخ انتشار : 1398/01/26 - 14:56
  • /ZEf9

نشست مدیر بین الملل دانشگاه علوم پزشکی با دانشجویان کارشناسی ارشد

نشست مدیر بین الملل دانشگاه علوم پزشکی با دانشجویان کارشناسی ارشد معرفی شده از سوی مدیران گروههای علوم پایه به عنوان منتور و دانشجویان ملل دانشکده پزشکی در خصوص راهنمایی و کمک در زمینه تحصیلی دانشجویان خارجی روز یکشنبه 25/1/98 در دفتر امور بین الملل دانشکده پزشکی برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی،ارائه توضیحات لازم در خصوص نحوه کار منتورها در قبال  دانشجویان،  بیان مشخصات کلی Log Bookطراحی شده جهت تسریع در روند آموزشی دانشجویان،  آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان  با منتورها،  تبادل نظر در مورد چگونگی بهتر و تسریع شدن فرایندهای آموزشی در قبال دانشجویانی که مشکل زبان دارند و .... از موارد مطرح شده در این نشست بود.