• تاریخ انتشار : 1399/04/28 - 13:04
  • /ZPoa

نشست مدیر بین الملل دانشکده پزشکی با معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه

نشست مدیر بین الملل دانشکده پزشکی با معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه به منظور توسعه اموربین المللی سازی دانشگاه در روزچهارشنبه 99/4/25 در دفتر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید...

نشست مدیر بین الملل دانشکده پزشکی با معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه به منظور توسعه اموربین المللی سازی دانشگاه  در روزچهارشنبه 99/4/25 در دفتر معاونت تحقیقات و فناوری  دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دانشکده پزشکی دکتر غزاله مشکدانیان مدیر امور بین الملل دانشکده ، به شرح فعالیتهای دو حوزه بین الملل و معاونت تحقیقات و فناوری پرداخته و در خصوص تدوین برنامه عملیاتی مشترک دو حوزه دستورالعمل هایی را بیان کرد.

این گزارش حاکیست: در این جلسه همچنین در خصوص بررسی پتانسیل ها و فعالیت های بین المللی حوزه تحقیقات و فن آوری دانشگاه ، ارتقاء و توسعه همکاریهای ملی و بین المللی بحث و تبادل نظراتی انجام شد.