• تاریخ انتشار : 1399/08/28 - 14:52
  • /ZVqa

نشست اعضای کمیته اعتبار بخشی برنامه پزشکی عمومی برگزار شد

چهارمین نشست اعضای کمیته اعتبار بخشی برنامه پزشکی عمومی با حضور رییس دانشکده پزشکی، دبیر اعتبار بخشی برنامه پزشکی عمومی، برخی از مسئولین حوزه های 9 گانه و کارشناسان حوزه ها در روز چهارشنبه مورخ 99/08/28 در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار گردید...

چهارمین نشست اعضای کمیته اعتبار بخشی برنامه پزشکی عمومی با حضور رییس دانشکده پزشکی، دبیر اعتبار بخشی برنامه پزشکی عمومی، برخی از مسئولین حوزه های  9 گانه  و کارشناسان حوزه ها در روز چهارشنبه مورخ 99/08/28 در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی رییس دانشکده پزشکی دکتر اسماعیل فخاریان توضیحات مفصلی را در خصوص ضرورت و اهمیت نگارش فرایندها ، مستند نمودن تمامی اقدامات و روابط انجام شده و همچنین استفاده از معیارها و شاخصه های استاندارد جهت تدوین و نگارش شیوه نامه ها بیان نمود.

برپایه این گزارش  در ابتدای این نشست ، دبیر  اعتبار بخشی برنامه پزشکی عمومی، دکتر محسن اربابی به ارائه گزارش میزان فعالیتهای انجام شده از کارگروهها و اهداف مورد انتظار پرداخت.

این گزارش حاکیست: مسئولین  کارگروهها، گزارشی از روند اقدامات انجام شده را ارائه نمودند و اعضای حاضر در جلسه در خصوص مشکلات موجود به بحث و تبادل نظر پرداختند.