• تاریخ انتشار : 1399/09/30 - 13:49
  • /ZBra
در نشست شورای مدیران دانشکده پزشکی صورت گرفت:

مراسم تکریم دو تن از مسئولان دانشکده

مراسم تکریم از معاون پژوهشی و مدیر دفتر توسعه آموزش پزشکی روز یکشنبه مورخ 99/9/30 در نشست شورای مدیران دانشکده پزشکی در سالن اجتماعات طبیب این دانشکده برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، رییس دانشکده در این مراسم  ضمن تقدیر از خدمات صادقانه دکتر مهدی دلاوری در سمت معاون سابق پژوهشی دانشکده و دکتر منصوره مومن هروی در سمت مدیر سابق دفتر توسعه آموزش پزشکی، اظهار داشت: بدون شک موفقیت‌های امروز دانشکده حاصل تلاش و زحمات گنجینه‌های سرشار از تجربه، دانش و تخصص است.

دکتر اسماعیل فخاریان با بیان اینکه  این عزیزان کماکان عضوی از خانواده بزرگ دانشگاه هستند، ابراز امیدواری کرد:همواره  در دانشکده از تجربه‌های ایشان بهره‌مند باشیم.

وی ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر  همایون نادریان در سمت معاون پژوهشی دانشکده پزشکی و دکتر الهه میانه ساز  در سمت مدیر دفتر توسعه آموزش پزشکی ابراز امیدواری کرد: با تلاش این عزیزان کما فی سابق مسئولین و کارکنان به صورت تیمی منسجم در راستای ارتقای دانشکده پزشکی کوشش کنند.

این گزارش حاکیست: در این مراسم با اهدای لوح تقدیر از سوی رییس دانشکده و هدایایی از تلاشهای دکتر مهدی دلاوری و دکتر منصوره مومن هروی تجلیل به عمل آمد.