• تاریخ انتشار : 1400/03/26 - 19:41
  • /ZKua

غربالگری مدد جویان مؤسسه توانبخشی هاجر انجام شد

ارزیابی وضعیت عوامل خطر بیماری های غیر واگیر از جمله انجام معاینات پزشکی اولیه، بررسی وضعیت فشارخون، تیروئید و محاسبه نمایه توده بدنی و ... روز شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۳/۲۲ برای تعداد ۳۶ نفر از مددجویان مؤسسه توانبخشی هاجر انجام شد...

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، مدیر گروه پزشکی اجتماعی با اشاره به وجود برخی بیماری‌های خاص زنان مددجویان مؤسسه توانبخشی هاجر اظهار داشت: مددجویان این موسسه که گروه سنی بالای 14 سال و دارای معلولیت ذهنی می باشند،تحت غربالگری این بیماری‌ها قرار گرفته و برای افرادی که بیماری آن ها شناسایی شد اقدامات درمانی ادامه دارد.

دکتر مجتبی صحت افزود: حساس سازی و تبین جایگاه فرهنگی سلامت و ایجاد فرهنگ توجه به سلامتی قبل از بیماری، پیشگیری اولیه و تشخیص زودهنگام بیماری های خطیر و بدون علامت در سطح جامعه هدف، توجه به نیازهای بهداشتی،آموزشی و پیشگیری از اهداف اجرای این طرح می باشد که امید است گروه پزشکی اجتماعی بتواند رسالت خود را در این موضوع ایفاء نماید.

• گروه خبری : اخبار پزشکی اجتماعی