• تاریخ انتشار : 1399/10/20 - 13:49
  • /Z7sa

ششمین دوره آموزش کارآموزان پزشکی اجتماعی در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی آغاز شد

ششمین دوره آموزش کارآموزان پزشکی اجتماعی در سال ۱۳۹۹ در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی از روز شنبه مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۲۰ آغاز شد...

ششمین دوره آموزش کارآموزان پزشکی اجتماعی در سال ۱۳۹۹ در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی از روز شنبه مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۲۰  آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی مدیر گروه پزشکی اجتماعی با بیان اینکه طی این دوره کارآموزان پزشکی اجتماعی به مدت ۸ روز در روستا اقامت دارند اظهار داشت: این سبک آموزش آن ها را برای ورود به برنامه پزشک خانواده و اجرای خدمات پزشکی جامعه نگر  در مناطق روستایی آماده می کند.

دکتر مجتبی صحت گفت: در این بخش از دوره کارآموزی پزشکی اجتماعی، دانشجویان با ساختار یک مرکز خدمات جامع سلامت روستایی، خانه بهداشت، امکانات، شرح وظایف، پرسنل و نیز نحوه عملکرد سطوح مختلف شبکه آشنا می شوند و در ارائه خدمات مربوط به اجزاء مراقبت های اولیه سلامت مشارکت می نمایند.

وی  افزود: هدف از اقامت دانشجویان در روستا شناخت نظام شبکه بهداشت و درمان و نحوه ارائه خدمات به منظور انجام مؤثرتر وظایف شغلی آینده ایشان در راستای حفظ، تأمین و ارتقاء سلامتی فرد و جامعه می باشد.