• تاریخ انتشار : 1401/02/10 - 14:58
  • /Zj1a

سلسله جلسات ادواری معاون آموزشی دانشگاه با گروههای آموزشی پایه برگزار شد

سلسله جلسات ادواری معاون آموزشی دانشگاه با گروههای آموزشی پایه با موضوع " ارتباط با مخاطب" با حضور معاون آموزشی دانشگاه، سرپرست و جمعی از مسئولین دانشکده پزشکی و اعضای گروه های آداب پزشکی و معارف روز چهارشنبه مورخ 1401/2/7 در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد...

سلسله جلسات ادواری معاون آموزشی دانشگاه با گروههای آموزشی پایه  با موضوع "ارتباط با مخاطب" با حضور معاون آموزشی دانشگاه، سرپرست و جمعی از مسئولین دانشکده پزشکی و اعضای گروه های آداب پزشکی و معارف روز چهارشنبه مورخ 1401/2/7 در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر زهرا زنجانی مدیر گروه آداب پزشکی و حجت الاسلام علیرضا شاه فضل مدیر گروه معارف در این نشست گزارشی را از وضعیت و فعالیت های گروه های مذکور در سال تحصیلی جاری ارائه نمودند.

برپایه این گزارش در ادامه اعضای گروه های آداب پزشکی و معارف در خصوص مسایل آموزشی، رفاهی و... این گروهها با مسئولان دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.