• تاریخ انتشار : 1402/05/08 - 10:23
  • /Z3vv

جلسه کمیته دانشجویی دانشکده پزشکی مورخ 1402/05/02 برگزار شد.

جلسه کمیته دانشجویی دانشکده پزشکی با موضوع برگزاری کارگاه شرح حال و معاینه فیزیکی ویژه دانشجویان مقطع مقدمات بالینی با حضور معاون محترم آموزشی علوم پایه و تحصیلات تکمیلی، مدیر محترم دفتر توسعه آموزش و کارشناسان محترم مرکز مهارت‌های بالینی در روز دوشنبه 2 مرداد در سالن حکیم دانشکده پزشکی تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در این جلسه ابتدا کارورزان رشته پزشکی، آقای محمدمسعود زمانی‌فرد و خانم مریم قطبی به عنوان مسئول برگزاری این کارگاه به ارائه برنامه خود پرداخته و اعلام کردند: این کارگاه در راستای نیازسنجی صورت گرفته از کارآموزان درخصوص توانمندی آنها برای گرفتن شرح حال و معاینه فیزیکی برگزار می‌گردد. سپس در خصوص نحوه برگزاری این کارگاه سه روزه بین حاضرین بحث و تبادل نظر صورت گرفت.