• تاریخ انتشار : 1402/09/25 - 15:19
  • /ZMCQ

جلسه شورای فرهنگی دانشکده پزشکی مورخ 1402/09/20 برگزار شد.

اولین جلسه شورای فرهنگی دانشکده پزشکی در روز دوشنبه 20 آذر با حضور سرپرست دانشکده و سایر اعضای شورا در دفتر ریاست دانشکده برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید توسط دکتر علی الماسی شروع شد.

در ابتدای جلسه دکتر سید مسعود معینی طباء سرپرست دانشکده ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) را تسلیت عرض نمود و از حضور اعضا در جهت تشکیل شورای فرهنگی دانشکده پزشکی تشکر نمود.

سپس حاضرین دستورالعمل شورا را مورد بازبینی قرار دادند.

گفتنی است تشکیل شورای فرهنگی در مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان‌های سراسر کشور در تاریخ 1401/11/08 توسط دکتر سیدمحمد پورحسینی مشاور و مدیر کل حوزه وزارت به کلیه دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ گردید که طی آن این شورا در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دانشگاه فعال گردید و هم اکنون دانشکده پزشکی به عنوان اولین دانشکده در دانشگاه علوم پزشکی کاشان، اقدام به تشکیل شورای فرهنگی دانشکده در جهت اعتلای اهداف شورای فرهنگی دانشگاه نمود.

فاطمه آریایی

فاطمه آریایی