• تاریخ انتشار : 1401/03/22 - 14:09
  • /ZH1a

جلسه ساماندهی غربالگری و درمان رتینوپاتی نارسی نوزادان برگزار شد

جلسه ساماندهی غربالگری و درمان رتینوپاتی نارسی نوزادان تولد یافته با حضور معاون درمان، سرپرست و معاون آموزشی علوم بالینی دانشکده پزشکی، مدیر گروه زنان و زایمان و اعضای هیئت علمی گروههای چشم پزشکی و اطفال روز سه شنبه 1401/3/17 در دفتر ریاست دانشکده پزشکی برگزار شد...

جلسه ساماندهی غربالگری و درمان رتینوپاتی نارسی نوزادان تولد یافته با حضور معاون درمان، سرپرست و معاون آموزشی علوم بالینی دانشکده پزشکی، مدیر گروه زنان و زایمان و اعضای هیئت علمی گروههای چشم پزشکی و اطفال  روز سه شنبه 1401/3/17 در دفتر ریاست دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی در این نشست درخصوص فراهم نمودن زمینه های اجرای آیین نامه اجرایی و استانداردهای پیشگیری و  غربالگری و درمان رتینوپاتی نارسی  نوزادان تازه تولد یافته بحث و تبادل نظر شد.