• تاریخ انتشار : 1396/06/14 - 10:48
  • /ZhN9

تبریک سرپرست دانشکده پزشکی به پذیرفته شدگان مقطع دستیاری

سرپرست دانشکده پزشکی به جمعی از دانشجویان دانشکده پزشکی به مناسبت قبولی درمقطع دستیاری تبریک گفت...

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، متن پیام به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

قبولی ارزشمند و شایسته تحسین شما در مقطع دستیاری که  نشان از همت والا،  تلاش فوق العاده و بی نظیرتان می باشد را به شما و خانواده محترم  تبریک عرض نموده و از خداوند منان سعادتمندی و  توفیق روز افزون و تداوم موفقیت های علمی در  درجات بالاتر را مسئلت دارم.

آنچه تحصیل در مقطع دستیاری تخصصی پزشکی را از دیگر مقاطع و رشته های تحصیلی متمایز می گرداند، فعالیت های همزمان، آموزشی و پژوهشی و در عین حال مشارکت در ارائه خدمات درمانی به هموطنان عزیز است و شما به عنوان دانش آموختگان مقطع دستیاری ، از این پس در مدار بالاتری از خدمت به هموطنان عزیز قرار می گیرید.

بی گمان تربیت یافتگان و دانش آموختگان این دانشگاه از منابع ارزشمند انسانی و نیروهای اثر گذار در فرایند ارائه خدمات درمانی در سراسر میهن بوده اند و امید می رود تا شما نیز با کسب رتبه های برتر آموزشی و پژوهشی، مسیر پر افتخار پیشین را ادامه دهید.

سرپرست دانشکده پزشکی

دکتر عباس تقوی اردکانی