• تاریخ انتشار : 1400/10/05 - 15:50
  • /Z9xa
به مناسبت تقارن شب یلدا و ایام فاطمیه:

بسته های فرهنگی در دانشکده پزشکی توزیع شد

به مناسبت شب یلدا و تقارن آن با ایام فاطمیه بسته های فرهنگی به کارکنان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشکده پزشکی اهدا شد...

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر نجات خیری پور معاون اجرایی دانشکده پزشکی با بیان اینکه شب یلدا یا شب چله یکی از آئین کهن و باستانی ایرانیان است که از دیرباز در فرهنگ مردم این منطقه رواج داشته و هرساله با برگزاری دورهمی ها و ویژه برنامه های مختص این شب، به استقبال از فصل زمستان و یا اصطلاحا چله بزرگ می رفتند اظهار داشت: امسال که بلندای شب یلدا با پایان کوتاهی عمر مادر سادات حضرت فاطمه زهرا (س) همراه شده است بر آن شدیم که بسته های فرهنگی "یلدای فاطمی" را به همکاران دانشکده پزشکی اهدا نماییم.