• تاریخ انتشار : 1397/06/20 - 18:12
  • /Z7c9

بازدید سرپرست دانشکده پزشکی از ساختمان آموزشی "مرحوم فرقانی"

سرپرست دانشکده به همراه جمعی از مدیران و مسئولین دانشکده پزشکی از مجتمع آموزشی و پژوهشی "دکترفرقانی" بازدید کردند...

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر عباس تقوی، در این بازدید که روز شنبه مورخ 17/6/97 انجام شد، روند برگزاری کلاس های آموزشی را بررسی و توصیه های لازم را به عوامل ذیربط ابلاغ نمود.

این گزارش حاکیست: این مجتمع در 4 طبقه شامل 2 طبقه کلاس آموزشی، یک طبقه سالن مهارتهای بالینی و یک طبقه آزمایشگاه مرجع دانشگاه با مشارکت خانواده خیر بزرگوار خانم  دکتر "زهرا فرقانی" جهت توسعه فضاهای فیزیکی آموزشی دانشکده پزشکی  احداث شده است.

گفتنی است: دکتر زهرا فرقانی عضو سابق هیات علمی گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال 1348 در شهرستان کاشان متولد و در سال 1388 دار فانی را وداع گفت.