• تاریخ انتشار : 1397/02/18 - 14:29
  • /Z899

انعقاد تفاهـم نامه همکاری بین دانشگاه بلخ و دانشـگاه علوم پزشکی کاشان

تفاهـم نامه همکاری بین دانشگاه بلخ و دانشـگاه علوم پزشکی کاشان روز یکشنبه مورخ 16/2/97 منعقد شد...

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این تفاهم نامه در راستای گسترش همکاری  فی مابین دانشکده ها جهت انجام پروژه های آموزشی، پژوهشی و فناوری و نیز تربیت نیروی انسانی متخصص در قالب دوره های مصوب در مقاطع تحصیلی مختلف امضاء گردید.

دکتر ابراهیم کوچکی رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان  در نشستی با اعضای گروه علمی دانشکده طب بلخ ضمن بررسی گزارش نهایی بازدیدهای گروه علمی بلخ،  در خصوص ظرفیت های موجود دانشگاه علوم پزشکی کاشان و دانشکده طب بلخ مطالبی را بیان کرد.

سرپرست دانشکده پزشکی نیز در نشست مسئولین دانشکده طب بلخ با مدیران دانشکده پزشکی کاشان اظهار داشت:  بازدید مسئولین دانشکده طب بلخ ازظرفیت های گروه های آموزشی علوم پایه و بالینی دانشکده در راستای تبادل فعالیت های آموزشی پژوهشی و فناوری و همچنین عقد تفاهمنامه های مشترک انجام شد.

دکتر عباس تقوی اردکانی ایجاد همفکری و گسترش همکاری  فی مابین دانشکده ها جهت انجام پروژه های آموزشی، پژوهشی و فناوری و نیز تربیت نیرو انسانی متخصص در قالب دوره های مصوب در مقاطع تحصیلی مختلف را از برجسته ترین مفاد این تفاهمنامه برشمرد.

این گزارش حاکیست: نشست مسئولین دانشکده بلخ با مدیران گروههای آموزشی علوم پایه و بالینی دانشکده پزشکی جهت بررسی فرصت ها و پتانسیل های گروههای آموزشی، بازدید مسئولین دانشکده طب بلخ ازظرفیت های گروه های آموزشی علوم پایه و بالینی دانشکده، مراکز تحقیقاتی دانشگاه، بیمارستان شهید بهشتی، بازدید از بیمارستان آیت الله یثربی با هدف گسترش توریسم سلامت، نشست دوستانه با دانشجویان افغان در راستای برسی فرصت ها و .... از اهم برنامه های بازدید گروه علمی دانشکده طب بلخ بود.

گفتنی است: سرپرست دانشکده طب بلخ به همراه 5 تن از مدیران گروههای آموزشی این دانشکده در روزهای شنبه مورخ 15/2/97 و یکشنبه مورخ 16/2/97 از دانشکده پزشکی دانشگاه بازدید  کردند.