• تاریخ انتشار : 1400/02/12 - 15:06
  • /Z7ua
مناسبت روز معلم:

از زحمات اساتید و گروههای آموزشی نمونه دانشکده پزشکی تقدیر و تجلیل شد

به مناسبت هفته معلم و سالروز شهادت استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری (ره(، رییس دانشگاه، معاون آموزشی دانشگاه، رییس دانشکده پزشکی به همراه جمعی از مسئولین و مدیران دانشگاه ضمن دیدار از اساتید شاغل در دانشگاه از زحمات اساتید و گروههای آموزشی نمونه دانشکده پزشکی تقدیر کردند...

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر  اسماعیل فخاریان رییس دانشکده پزشکی در این دیدار که روز یکشنبه مورخ 1400/2/12 صورت گرفت؛ از دکتر سیما راستی، عضو هیئت علمی گروه انگل شناسی، دکتر زریچهر وکیلی عضو هیئت علمی گروه آسیب شناسی به عنوان اساتید نمونه گروههای آموزشی پایه و نیز مدیر گروه و اعضای هئیت علمی گروه فیزیولوژی به عنوان گروه برجسته در سال 99 دیدار کرد و اظهار داشت: هفته معلم علاوه بر تکریم و بزرگداشت مقام معلم و استاد، فرصتی برای یادآوری وظایف معلمی و رسالت خطیر آن می باشد.

گفتنی است: دکتر حسن افضلی، مدیر گروه عفونی، دکتر محمدرضا فاضل مدیر گروه بیهوشی، دکتر سید رامین مدنی عضو هیئت علمی گروه کودکان و دکتر فاطمه فروزانفر عضو هیئت علمی گروه زنان و زایمان نیز به عنوان اساتید نمونه گروههای آموزشی بالینی معرفی و زحمات ایشان تقدیر شد.