• تاریخ انتشار : 1403/02/22 - 13:12
  • /Zs9R

دفاع پایان‌نامه پگاه ندیرخانلو و هدیه سهرابی

عنوان: بررسی شیوع فقر آهن و کم خونی ناشی از فقر آهن و عوامل مرتبط با آن در دانشجویان پزشکی دختر مقطع بالینی(کارآموز و کارورز) دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال 1402

اساتید راهنما: دکتر فرهاد مدنی، دکتر زریچهر وکیلی

اساتید مشاور: دکتر حسین اکبری، دکتر صادق جعفرنژاد

زمان: 1403/02/24       ساعت: 11:00

مکان: سالن حکیم دانشکده پزشکی

چکیده پایان نامه:

کم خونی یک مشکل عمده بهداشت عمومی در سراسر جهان است و شایع‌ترین نوع آن کم خونی فقر آهن است. زنان و کودکان خردسال بیشتر در معرض خطر کم خونی فقر آهن هستند. با این حال دانشجویان نیز از جمعیت‌های در خطر می‌باشند که بروز این عارضه می‌تواند موجب کاهش کارآیی و افت تحصیلی آنان گردد. یافته‌های این مطالعه نشان داد فراوانی فقر آهن در این مطالعه نسبت به سایر مطالعات بالاتر است. از متغییرهای مورد بررسی تنها سن و طول مدت پریودی بر آنمی فقر آهن کارورزان موثر بودند و سایر موارد زمینه‌ای، تغذیه‌ای و مرتبط با سیکل تخمدانی با آنمی و فقر آهن دانشجویان پزشکی ارتباط نداشت.

• گروه خبری : دفاع پایان نامه