• تاریخ انتشار : 1403/03/21 - 12:43
  • /Zv2S

دفاع پایان‌نامه محمد سجاد صادق پور

عنوان پایان‌نامه : بررسی ارتباط پاندمی کرونا با فراوانی عوارض آپاندیسیت در دو سال دوران پاندمی کرونا (98-1400) و دو سال قبل از پاندمی (96-98)

استاد راهنما: دکتر حسین صادقی

استاد مشاور علمی: دکتر امیرحسن متینی

استاد مشاور آماری: دکتر سید علیرضا مروجی

زمان: 1403/03/23    ساعت 12:00

مکان: تالار سینا دانشکده پزشکی

چکیده پایان نامه:

انسداد داخل آپاندیس باعث آپاندیسیت می شود. انسداد مجرا منجر به افزایش فشار، مشکلات در جریان خون و التهاب می شود. اگر انسداد درمان نشود، آپاندیس می‌تواند پرفوره شده و عفونت را به شکم منتقل کند. اگر آپاندیسیت درمان نشود، آپاندیس می تواند پرفوره شود و باعث عفونت های بالقوه تهدید کننده زندگی شودازجمله عوارض آپاندیسیت درمان نشده می توان به پریتونیت وآبسه شکمی اشاره کرد. از طرفی توصیه هایی مبنی بربه تعویق انداختن مراجعات به مراکز درمانی در دوران شیوع بیماری کووید 19به عموم مردم شده بود. بر این اساس مراکز خدمات بهداشتی و درمانی با کاهش مراجعه کننده سرپایی روبرو شدند و مردم بخاطر ترسی که از بیماری کرونا داشتند، تا قبل از وخیم شدن مشکلشان سعی میکردند کمتر به این مراکز مراجعه کنند. از آنجاییکه آپاندیسیت یکی از اورژانس های پزشکی است و عدم رسیدگی به موقع عوارض شدیدی را برجای میگذارد و حتی ممکن است بیمار را به کام مرگ بکشاند و همچنین با اطلاع از هراسی که بین مردم بخاطر آلوده شدن به ویروس کرونا و متعاقبا عدم رغبت و تاخیر آنها برای مراجعه به مراکز درمانی است، برآن شدیم تا ارتباط پاندمی ویروس کووید 19 را با فراوانی عوارض ناشی از آپاندیسیت بررسی نماییم.

• گروه خبری : دفاع پایان نامه