- تاریخ انتشار : 1402/11/02 - 11:21
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZzLQ
دفاع پایاننامه فاطمه الماسی
عنوان: همبستگی بین پتانسیل انسولینی رژیم غذایی با شدت بیماری در بیماران بهبود یافته از کووید-19
اساتید راهنما: دکتر علیرضا میلاجردی، دکتر آزاده امینیان فر
استاد مشاور: مهندس غلام عباس موسوی
زمان: دوشنبه 2 بهمن 1402 ساعت ۱۲:45
مکان: طبقه دوم دانشکده پزشکی، سالن حکیم
چکیده: بنظر می رسد کنترل سطح انسولین از طریق انتخاب های مناسب رژیم غذایی بتواند بر شدت کووید-19 تأثیر بگذارد. شرکت کنندگان این مطالعه مقطعی 684 نفر از بهبودیافتگان بیماری کووید-19 بودند. دادههای مربوط به دریافت غذایی و پیامدهای کووید-19 از طریق مصاحبه با بیماران و بررسی پرونده پزشکی آن ها جمعآوری شد. امتیاز شاخص و بارانسولینی رژیم غذایی برای هر فرد محاسبه گردید. یافته ها و نتیجه گیری: افزایش بار انسولینی رژیم غذایی با افزایش خطر کووید-19 شدید و خطر بستری در بیمارستان همراه است.
نظر دهید