دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • تاریخ انتشار : 1402/11/02 - 11:21
  • تعداد بازدید : 61
  • تعداد بازدیدکننده : 60
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZzLQ

دفاع پایان‌نامه فاطمه الماسی

عنوان: همبستگی بین پتانسیل انسولینی رژیم غذایی با شدت بیماری در بیماران بهبود یافته از کووید-19

اساتید راهنما: دکتر علیرضا میلاجردی، دکتر آزاده امینیان فر

استاد مشاور: مهندس غلام عباس موسوی

زمان: دوشنبه 2 بهمن 1402 ساعت ۱۲:45

مکان: طبقه دوم دانشکده پزشکی، سالن حکیم

چکیده: بنظر می رسد کنترل سطح انسولین از طریق انتخاب های مناسب رژیم غذایی بتواند بر شدت کووید-19 تأثیر بگذارد. شرکت کنندگان این مطالعه مقطعی 684 نفر از بهبودیافتگان بیماری کووید-19 بودند. داده‌های مربوط به دریافت غذایی و پیامدهای کووید-19 از طریق مصاحبه با بیماران و بررسی پرونده پزشکی آن ها جمع‌آوری شد. امتیاز شاخص و بارانسولینی رژیم غذایی برای هر فرد محاسبه گردید. یافته ها و نتیجه گیری: افزایش بار انسولینی رژیم غذایی با افزایش خطر کووید-19 شدید و خطر بستری در بیمارستان همراه است.

  • گروه خبری : دفاع پایان نامه
  • کد خبر : 125833
کلمات کلیدی
فاطمه آریایی
خبرنگار

فاطمه آریایی

عبارت خود را درج و جهت جستجو
تنظیمات قالب