• تاریخ انتشار : 1403/04/16 - 07:22
  • /ZgCS

دفاع پایان‌نامه دکتر زهره طالبی مزرعه شاهی

عنوان پایان‌نامه: بررسی تاثیر اینوزیتول بر میزان باروری در سیکل‌های انتقال رویانی فریز در افراد سندرم تخمدان پلی کیستیک

استاد راهنما: دکتر فاطمه فروزانفرد

استاد مشاور علمی: دکتر طیبه هاشمی آرانی

استاد مشاور آماری: دکتر فاطمه سادات عسگریان

زمان: 1403/04/16

مکان: سالن حکیم دانشکده پزشکی

چکیده پایان‌نامه:

سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) یکی از شایع­ترین علل اختلال تخمک‌­گذاری و نازایی می‌باشد. نقش انسولین و مقاومت به آن در پاتوژنز هیپرآندروژنمی در PCOS اساسی است. بسیاری از افراد PCOS جهت دستیابی به بارداری نیاز به فن آوری­های کمک باروری دارند. FET یکی از مهم‌ترین تکنیک‌های IVF بوده که تلاش‌های زیادی جهت شناسایی و ایجاد بهترین شرایط جهت موفقیت آن صورت گرفته است. اخیراْ مطالعات بر روی مکمل اینوزیتول در برنامه لقاح آزمایشگاهی (IVF) به دلیل تاثیر این مکمل در کاهش مقاومت به انسولین، بهبود عملکرد تخمدان، کیفیت تخمک و جنین و افزایش بارداری و کاهش میزان گنادوتروپین در حین تحریک اهمیت ویژه‌­ای یافته است، اما تاکنون اثر اینوزیتول بر پذیرش آندومتر بررسی نگردیده است. در این مطالعه به بررسی تاثیر مصرف اینوزیتول بر میزان باروری در سیکل‌های انتقال رویانی فریز در افراد سندرم تخمدان پلی کیستیک پرداخته شده است.

• گروه خبری : دفاع پایان نامه