• تاریخ انتشار : 1397/06/25 - 12:38
  • /Zgc9

دفاع از پایان نامه دکترای تخصصی رادیولوژی

دفاع از پایان نامه آقای دکتر وحید نجفی..

نام و نام خانوادگی: دکتر وحید نجفی

عنوان:

بررسی اثر مکمل یاری ترکیب ویتامین Dو امگا-3 بر ضخامت اینتیما- مدیای کاروتید و پروفایل های متابولیک در مبتلایان به بیماری عروق کرونر قلبی و دیابت تیپ 2

اساتید راهنما:

آقای دکتر حمیدرضا طالاری- خانم دکتر فریبا رایگان- آقای دکتر ذات اله عاصمی

مکان و زمان ارائه پایا نامه: دانشکده پزشکی طبقه اول سالن سینا ساعت 12

چکیده پایان نامه:

مطالعه حاضر، به منظور ارزیابی اثرات مکمل یاری ترکیب امگا-3 و ویتامین Dبر  ضخامت اینتیما- مدیای کاروتید و پروفایل های متابولیک در بیماران دیابتی مبتلا به بیماری کرونر قلبی انجام شده است.

این مطالعه کارآزمایی بالینی کنترل شده- پلاسبو دو سوکور بر روی 67 بیمار دیابتی مبتلا به بیماری عروق کرونر انجام شده است. شرکت کنندگان، بطور تصادفی برای دریافت مکمل یاری ترکیب امگا-3 و ویتامین Dیا پلاسبو تقسیم شدند. افراد در گروه مداخله (34=n)، روزانه 2000 میلی گرم امگا-3 بعلاوه 50000 واحد ویتامین Dهر دو هفتهو افراد در گروه کنترل (33=n) کپسول پلاسبو، برای 24 هفته مصرف نمودند. نمونه خون ناشتا در ابتدا و 24 هفته بعد، برای تعیین سطوح پروفایل های متابولیک از بیماران گرفته شد.

• گروه خبری : دفاع پایان نامه