• تاریخ انتشار : 1398/03/25 - 14:44
  • /ZHg9

بیستمین کنگره بین‌المللی بیولوژی تولید مثل و پانزدهمین کنگره بین‌المللی سلول های بنیادی در تاریخ ۶ شهریور ۱۳۹۸ تا ۸ شهریور ۱۳۹۸ توسط پژوهشگاه رویان در شهر تهران برگزار می شود..

بیستمین کنگره بین‌المللی بیولوژی تولید مثل و پانزدهمین کنگره بین‌المللی سلول های بنیادی در تاریخ ۶ شهریور ۱۳۹۸ تا ۸ شهریور ۱۳۹۸ توسط پژوهشگاه رویان در شهر تهران برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنگره مراجعه نمایید.

• گروه خبری : رویدادها