همایش ها و اطلاعیه ها

قابل توجه کلیه اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کادر درمان:

ژورنال کلاب «اصول اقدامات حفاظتی برای covid19» برگزار می شود...

ژورنال کلاب «اصول اقدامات حفاظتی برای  covid19 ویژه پرسنل بیمارستانی» به همت کارگروه ارزیابی اپیدمیولوژی کووید-۱۹  روز چهارشنبه مورخ 99/10/10  از طریق برنامه   ‌sky room برگزار می شود.

سخنرانان:
دکتر محمد حاجی جعفری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان و دکتر فرشته فشارکی متخصص داخلی

از کلیه علاقمندان دعوت می شود تا از طریق لینک زیر در این ژورنال کلاب شرکت نمایند.

لینک شرکت در جلسه وبینار: Https://webinar.kaums.ac.ir/ch/ffesharaki

Https://webinar.kaums.ac.ir/ch/ffesharakiقابل توجه کلیه اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کادر درمان
به اطلاع می رساند کارگروه ارزیابی اپیدمیولوژی کووید_۱۹ در تاریخ چهارشنبه10/10/99 ساعت   12   ژورنال کلاب با عنوان «اصول اقدامات حفاظتی برای  covid19  ویژه پرسنل بیمارستانی» توسط خانم دکتر فشارکی متخصص داخلی از طریق برنامه   ‌sky room  ارائه می نماید.
Https://webinar.kaums.ac.ir/ch/ffesharaki

ساعت : 16:42 -  روز  : دو شنبه  - 8 /  10 / 1399 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :60