همایش ها و اطلاعیه ها

برگزاری سومین گردهمایی بین المللی و هفتمین سمینار سراسری ایدز

سومین گردهمایی بین المللی و هفتمین سمینار سراسری ایدز از تاریخ 30 آبان 1397 لغایت 2 آذر 1397 در محل مرکز همایش های بین ­المللی امام خمینی (ره) دانشکده پزشکی واقع در بزرگراه شهید چمران، خیابان یمن، خیابان شهید اعرابی، جنب بیمارستان آیت ­ا... طالقانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به همت مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با همکاری مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت تحقیقات و فن ­آوری و معاونت امور بهداشتی دانشگاه، دانشگاههای علوم پزشکی و مراکز تحقیقاتی کشور برگزار می شود.

ساعت : 13:45 -  روز  : دو شنبه  - 4 /  4 / 1397 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :28