دفاع از پایان نامه دکترای تخصصی اطفال

نام و نام خانوادگی: دکتر فاطمه حافظی پور

عنوان پایان نامه: مقایسه QTc Dispersionدر کودکان اپی لپتیک با گروه سالم در بیمارستان شهید بهشتی کاشان در سال 1398

استاد راهنما: دکتر احمد طالبیان –دکتر علی‌محمد شکیبا

استاد مشاور: دکتر عادله ملکی پور - دکتر حمیدرضا گیلاسی

تاریخ برگزاری :        روز   سه شنبه مورخ 98/11/1،  ساعت 9 صبح

محل برگزاری: تالار حکیم معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی

چکیده: تشنج یک اختلال مزمن عصبی است که با تشنج‌های تکرارشونده و مجزا در فاصله بیش از 24 ساعت مشخص می‌شود.. در مطالعه حاضر به مقایسه QTc Dispersionدر کودکان اپی لپتیک با گروه کنترل سالم در بیمارستان شهید بهشتی کاشان در سال 1398 میپردازیم و 50  کودک سالم و50 کودک اپی لپتیک مورد بررسی قرار گرفتند. یافته ها نشان داد که مقدار QTc Dispersionبین دو گروه اختلاف معناداری نداشت.  البته در کودکان کمتر از 5 سال، QTc Dispersionبین دو گروه اختلاف معناداری داشت و هم­چنین در گروه اپی­لپتیک، QTc Dispersionدر کودکانی که مصرف دارو داشته­اند به­طور معناداری کمتر از کودکانی بود که مصرف دارو نداشتند.

نتیجه گیری : میزانQTc Dispersionبین کودکان اپی لپتیک و سالم اختلاف معنی داری نداشتند.

ساعت : 12:3 -  روز  : دو شنبه  - 30 /  10 / 1398 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :187