دفاع از پایان نامه دکترای عمومی

نام و نام خانوادگی : ریحانه عباسی

عنوان پایان نامه : بررسی شیوع و علل بستری مجدد در بیماران عروق کرونری بعد از مداخله از راه پوست (PCI) در مقایسه با جراحی بای پس عروق کرونر (CABG)

اساتید راهنما : دکتر رجبی مقدم – دکتر پور عباس

استاد مشاور : دکتر حمید رضا گیلاسی

زمان : شنبه 14/2/98

مکان : بیمارستان بهشتی ساختمان امام علی ع طبقه اول بخش پست کت کلاس قلب

چکیده:

مقدمه :در مطالعات مختلف در سراسر جهان شیوع عوارض منجر به بستری مجدد بیماران در یکماه اول پس از آنژیوپلاستی و جراحی بایپس قلبی متفاوت گزارش شده , که می تواند نشانگر متفاوت بودن شرایط بیمار و امکانات درمانی هر محل باشد . لذا در این مطالعه درصدد هستیم به بررسی شیوع و علل بستری مجدد در طی ماه اول پس از آنژیوپلاستی و جراحی بایپس قلبی در کاشان بپردازیم.

روش اجرا :در این مطالعه مقطعی بر روی 200 نفر از بیمارانی که پس از آنژیوپلاستی و جراحی بایپس عروق کرونر از ابتدای مهر 95 تا پایان اسفند 97 طی ماه اول مجددا بستری شده بودند مورد بررسی قرار گرفتند. پس از جمع آوری اطلاعات داده ها وارد نرم افزار spssشده و برای توصیف متغیرهای کمی شاخص های مرکزی و برای توصیف متغیرهای کیفی از جداول توزیع فراوانی و نمودار استفاده گردید. برای مقایسه دو گروه از آزمون های کای اسکوئر ، فیشراگزکت ، تی تست مستقل و من ویتنی یو استفاده شد.

ساعت : 15:6 -  روز  : چهار شنبه  - 11 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :262