دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد روان شناسی بالینی

نام و نام خانوادگی: نسرین شیری

عنوان پایان نامه:  اثربخشی استراتژی تنظیم هیجان ارزیابی مجدد شناختی بر کارکردهای شناختی و چندش در شرایط القای چندش در اختلال وسواسی_ جبری

اساتید راهنما و مشاور:  استاد راهنما: جناب آقای دکتر مراد رسولی آزاد

استاد مشاور: سرکار خانم دکتر فاطمه سادات قریشی

مکان و زمان ارائه پایان نامه: دوشنبه مورخ 20/12، ساعت 11، سالن طبیب

چکیده پایان نامه:

هدف بررسی حاضر اثربخشی استراتژی تنظیم هیجان ارزیابی مجدد شناختی بر کارکردهای شناختی و چندش در شرایط القای چندش در اختلال وسواسی- جبریاست. روش این پژوهش یک طرح پژوهشی پیش­آزمون- پس­آزمون با گروه کنترل است. جامعه آماری شامل 44 نفر از  بیماران مبتلا به اختلال وسواسی- جبری می باشد که به روش نمونه گیری هدفمند از بین کلینیک های روا­نپزشکی شهر کاشان انتخاب شدند و به صورت تصادفی به دو گروه آزمایش و کنترل (هرگروه 22 نفر) تقسیم شدند. گروه آزمایش تحت شرایط القا و ارزیابی مجدد شناختی قرار گرفت ولی گروه کنترل در کنار القای چندش هیچ گونه آموزشی را دریافت نکرد. با توجه به نتایج می توان گفت راهبرد تنظیم هیجان ارزیابی مجدد شناختی باعث بهبود در تصمیم­گیری، بازداری و تغییر توجه  در شرایط القای چندش می شود و القای چندش می­تواند عملکرد شناختی افراد مبتلا به OCDرا تحت تاثیر قرار دهد.

ساعت : 11:20 -  روز  : چهار شنبه  - 15 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :59