دفاع از پایان نامه دکترای عمومی

نام و نام خانوادگی: زهرا داستان پور

عنوان پایان نامه:بررسی تاثیر مصرف خوراکی و واژینال لاکتوباسیلوس ها در درمان زنان مبتلا به ولوواژینیت کاندیدایی

اساتید راهنما و مشاور: آقای دکتر ناظری،خانم دکتر واحدپورفرد،آقای دکتر صحت،خانم دکتر پریسا طالبیان

مکان و زمان ارائه پایان نامه: سه شنبه یازدهم دی ماه 97 ساعت 11:45 دانشکده پزشکی

چکیده پایان نامه: ولووواژینیت کاندیدایی یک عفونت مخاطی ناحیه ژنیتال است که بیشتر زنان در سنین باروری را درگیر میکند و یکی از اولین دلایل مراجعه به پزشک می باشد. ولوواژینیت کاندیدایی  می تواند ناشی از بهم خوردن فلور باکتریال واژن باشد.در این مطالعه بیماران به دو گروه فلوکونازول و پروبیوتیک و گروه فلوکونازول و دارونما تقسیم بندی شدند وعلایم آن ها قبل و بعد از درمان بررسی شد. و مشخص شد که گروه تحت درمان با پروبیوتیک از نظر علایم آزمایشگاهی و بالینی نظیر سوزش،خارش و ترشحات واژینال بهبود بیشتری داشتند..

ساعت : 13:40 -  روز  : یکشنبه  - 9 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :143