دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد روان شناسی بالینی

نام و نام خانوادگی: سعید اردستانی

موضوع: بررسی جامع مدل زیربنایی درمان پذیرش و تعهد در نشانه­ های وسواسی-جبری:تاثیرها بر افسردگی، اضطراب و ناتوانی

اساتید راهنما:دکتر عبدالله امیدی، دکتر حمیدرضا حسن­ آبادی

زمان و مکان: 13/8/97- ساعت 11 در تالار طبیب

چکیده : نشانه های وسواسی در حداقل 80درصد جمعیت وجود دارند که در صورت اتخاذ شیوه های نادرست مقابله ای احتمال تبدیل به اختلال را دارند. در 50 تا 64 درصد افراد مبتلا به اختلال وسواس-جبری اضطراب و افسردگی به عنوان اختلال همبود به نشانه های روانی افراد اضافه می شود که می تواند موجب ناتوانی در آنها شود. مدل های قدیمی شناختی و رفتاری تاکنون وسواس و اختلالات همبود را از نظر پیشایندها بررسی نکرده اند. در این پژوهش با استفاده از مولفه های درمان پذیرش و تعهد سعی داشتیم به تبیین این پیشایندها و نحوه تاثیر آن بر نشانه ها بپردازیم. درنهایت دلالت های درمانی بدست آمده به ما در تعیین مداخلات اثربخش تر کمک خواهد کرد.

ساعت : 13:47 -  روز  : شنبه  - 12 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :36