دفاع از پایان نامه دکترای عمومی

نام و نام خانوادگی : زهرا هوشیار

عنوان پایان نامه : بررسی شیوع  HPVژنیتال در زنان مراجعه کننده به کلینیک های تخصصی زنان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی کاشان جهت غربالگری پاپ اسمیر و عوامل موثر بر آن  در سال 1396

اساتید راهنما و مشاور : دکتر زهرا واحدپور، دکتر احمد پیروزمند، دکتر فاطمه عطوف

مکان و زمان ارائه پایان نامه : روز دوشنبه 7/8/97 ، ساعت 12:30،دانشکده پزشکی، تالار سینا

چکیده پایان نامه : HPVیک خانواده بزرگ از ویروس های دارای DNAدو رشته ای است که به عنوان شایع ترین عفونت منتقله از راه جنسی شناخته می شود. برآوردها حاکی از ان است که که حداقل نیمی از مردانو زنان فعال از نظر جنسی در طول زندگیشان به این ویروس آلوده می شوند. با توجه به نقش قطعی این ویروس در بروز کانسر سرویکس مطالعات بیشتر جهت بررسی شیوع آن در شهرستان ها ضروری به نظر میرسد. هدف از مطالعه حاضر نیز بررسی شیوع  HPVژنیتال در زنان مراجعه کننده به کلینیک های زنان کاشان جهت غربالگری پاپ اسمیر در سال 1396است.

ساعت : 10:1 -  روز  : شنبه  - 5 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :63