دفاع از پایان نامه دکترای عمومی

نام و نام خانوادگی: الهه کریمی

عنوان پایان نامه: مقایسه تاثیر دو روش تخلیه استاندارد و سریع کاف رادیال بر میزان انسداد شریان رادیال پس از انجام آنژیوگرافی

اساتید راهنما و مشاور: جناب آقای دکتر حسن رجبی مقدم- جناب آقای مهندس سید غلامعباس موسوی

مکان و زمان ارایه پایان نامه: سه شنبه 1/8/97 ،ساعت 12:30 ،دانشکده پزشکی طبقه اول تالار سینا

چکیده پایان نامه:

در سال های اخیر استفاده از شریان رادیال برای مداخلات آنژیوگرافی عروق کرونر افزایش یافته است. انسداد شریان رادیال یکی از شایع ترین عوارض آنژیوگرافی از طریق شریان رادیال می باشد. لذا بر آن شدیم تا طی این مطالعه نقش روش تخلیه TR- Bandبه دو روشSDT * و  RDT* را بر روی میزان انسداد شریان رادیال و سایر عوارض احتمالی بررسی کنیم. در این مطالعه مداخله ای که بر روی 70 نفر از بیمارانی که تحت آنژیوگرافی رادیال قرار گرفته بودند انجام شد پس از اتمام پروسیجر و نصب TR-Bandبیماران بطور تصادفی به دو گروه تخلیه با روش SDT  و  RDTتقسیم شدند.  نتایج مطالعه حاضر نشان داد دو روش تخلیه از نظر عوارض انسداد ، خونریزی و هماتوم هم سان بوده اند ولی علی رغم وقت گیر بودن روشRDTشانس هموستاز باز در این روش نسبت به SDTبسیار بالاتر است.

ساعت : 14:18 -  روز  : یکشنبه  - 29 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :58