دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی

نام و نام خانوادگی: مریم کاظمی

عنوان پایان نامه: بررسی تاثیر کرم نانوامولسیونی حاوی اسانس لاواند و عصاره شیرین بیان بر فاکتورهای استرس اکسیداتیو و بهبود زخم پوستی عمیق در مدل موش صحرایی

اساتید راهنما: دکتر محمد حسین اعرابی، دکتر سید علیرضا طلائی

استاد مشاور: دکتر عصمت آقاداوود

زمان و مکان ارائه پایان نامه: چهارشنبه 2/8/97 ساعت 12:30 سالن طبیب

چکیده پایان نامه:التیام زخم­های پوستی یکی از موارد مورد توجه بهداشت عمومی است. استراتژی­های مختلفی برای بهبود و بسته شدن سریع ضایعات پوستی به­ کار گرفته شده است. علی­رغم ویژگی­های دارویی بسیار خوب اسانس لاواند و عصاره شیرین بیان، عواملی مانند واکنش­های آلرژیک و زیست­ تخریب­ پذیربودن، تجویز آنها به عنوان داروهای مناسب را محدود می­کند. ساخت نانوامولسیون راهی برای غلبه بر این محدودیت­ها می­باشد.هدف از مطالعه حاضر بررسی تاثیر کرم نانوامولسیونی حاوی اسانس لاواند و عصاره شیرین بیان بر فاکتورهای استرس اکسیداتیو و بهبود زخم پوستی عمیق در مدل موش صحرایی می­باشد.

ساعت : 14:16 -  روز  : یکشنبه  - 29 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :54