دفاع از پایان نامه دکترای عمومی

نام و نام خانوادگی: سپیده کاشانی

عنوان پایان نامه:بررسی اثر بخشی آموزش های ارائه شده به بیماران در بخش های درمانی بیمارستان شهید بهشتی کاشان در سال 1396

اساتید راهنما و مشاور:  سرکار خانم دکتر منصوره مومن هروی، جناب آقای مهندس سید غلامعباس موسوی، سرکار خانم افسانه کجایی

مکان و زمان ارائه پایان نامه: روز سه شنبه 24/7/97، ساعت 12 ،گروه عفونی بیمارستان شهید بهشتی

چکیده پایان نامه:

آموزش به بیمار از جنبه‌های اساسی مراقبت از بیمار و یک ضرورت در سیستم بهداشتی و درمانی است. آموزش­ها با هدف کمک به فرد جهت بهبود زندگی انجام می‌گیرد. این مطالعه با هدف ارزیابی اثربخشی آموزش به بیماردربخشهای درمانی بیمارستان بهشتی کاشان در سال 1396  انجام گرفت. این مطالعه توصیفی روی 1007 پرسشنامه ارزیابی میزان آگاهی بیماران از آموزشهای ارائه شده در هنگام پذیرش ،حین بستری و زمان ترخیص که توسط پرستاران آموزش به بیمار در بخشهای داخلی، اعصاب و عفونی بیمارستان شهید بهشتی کاشان در سال 1396 تکمیل شده بود انجام گرفت. نتایج مطالعه نشان دادند که اثر بخشی آموزش از میانگین خوبی  در بخشهای مورد بررسی برخوردار بود.  اثر بخشی آموزش در بخش طبی دو از سایر بخشها بالاتر و در بخش طبی سه پایین تر بود.

ساعت : 10:40 -  روز  : دو شنبه  - 23 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :62